Loodgietersbedrijf Jongerden
Mob. Henk 06 18 80 73 01

Leveren en plaatsen van sanitair

Loodgietersbedrijf Jongerden - Leveren en plaatsen van sanitairGoede verwarming is uiteraard belangrijk in uw huis of bedrijf. Loodgietersbedrijf Jongerden levert, plaatst en onderhoud centrale verwarming instalaties. Ons loodgietersbedrijf werkt voornamelijk met HR-ketels van Remeha. Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met bijna 80 jaar historie en grote ambities voor de toekomst.

U kunt ook bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van sanitair zoals toilet combinaties, douchebakken, douche cabines, stoomcabines, baden, wastafels, kranen, badmeubels etc.

Wij helpen u bij de voorbereiding voor u badkamerverbouwing

Verder doen wij ook het voorbereiden en aanpassen van leidingen t.b.v. water en rioleringen en indien gewenst de verdere uitvoering van een complete badkamerverbouwing.

Wij hebben geen showroom. Dus voor het bekijken van sanitair kunt u terecht bij onze groothandel. Hiervoor krijgt u van ons een uitnodiging waarmee u na het maken van een afspraak, een bezoek kunt brengen aan de showroom. Er zal daar een medewerker voor u klaar staan die diverse mogelijkheden met u door zal nemen. Aan de hand van uw wensen zal een sanitairlijst voor ons worden samen gesteld. Met deze lijst kunnen wij een offerte voor u uitwerken. Maar u kunt natuurlijk ook voor alle kleine werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het vervangen van kranen en reparaties bij ons terecht.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact (Mob. 06 18 80 73 01) met Loodgietersbedrijf Jongerden op. 

Onze klanten over Loodgietersbedrijf Jongerden?

 
Project: Vloerverwaming leggen 
Referentie: Koen en Mirjam
Datum: 15-05-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Fantastisch werk afgeleverd. Wij krijgen geen koude voetjes meer! Bedankt Loodgietersbedrijf Jongerden voor het leggen van onze vloerverwarming."
 

Contactgegevens

Windvang 21
1276 GV Huizen
035-5258773
06 18 80 73 01
info@loodgieterjongerden.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvragen