Loodgietersbedrijf Jongerden
Mob. Henk 06 18 80 73 01

dak & zinkwerk

Loodgietersbedrijf Jongerden is een zeer solide en betrouwbare partner als het gaat om het aanbrengen van verschillende dakbedekking systemen. Als het gaat om het vernieuwen, renoveren of onderhouden van platte daken, hellende daken, zinken goten of hemelwaterafvoeren dan is Loodgietersbedrijf Jongerden het bedrijf dat de expertise en ervaring bezit om elk project op hoogte tot een uitstekend resultaat te leiden. Loodgietersbedrijf Jongerden staat tot uw dienst!

Lange levensduur van u dak met lood, koper en zink

Lood, koper en zink wordt veelal toegepast voor de bekleding van daken, gevels en voor goten (Hemel Water Afvoer). Deze metalen hebben ideale eigenschappen: het combineert een zeer lange levensduur met een uitstekende verwerkbaarheid. Daarbij gaat de duurzaamheid samen met optimaal esthetische mogelijkheden. Wilt u dakbedekking aanbrengen? Kies dan voor Loodgietersbedrijf Jongerden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of gebruiken maken van één van onze diensten, vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact (Mob. 06 18 80 73 01) met Loodgietersbedrijf Jongerden op. 

Onze klanten over Loodgietersbedrijf Jongerden?

 
Project: Vloerverwaming leggen 
Referentie: Koen en Mirjam
Datum: 15-05-2015
Cijfer: 5 van de 5 sterren
“Fantastisch werk afgeleverd. Wij krijgen geen koude voetjes meer! Bedankt Loodgietersbedrijf Jongerden voor het leggen van onze vloerverwarming."
 

Contactgegevens

Windvang 21
1276 GV Huizen
035-5258773
06 18 80 73 01
info@loodgieterjongerden.nl

Volg ons op social media

Offerte aanvragen